Klassieke desserts van over de hele wereld zoals Franse Crêpes Suzette of fantastische zachte chocolademousse die op je tong smelt.
Van toetjes met chocolade of room tot toetjes met fruit en nootjes. Sluit je kerstdiner af met heerlijke zoetigheden.
Ga voor een uitgebreid toetje of een makkelijk dessert met bijvoorbeeld warme kersen en ijs. Wat is jouw favoriet?
Wil je graag een kaasplank serveren na het diner? Dat kan natuurlijk ook, maar je kunt erna ook nog een heerlijk zoet toetje serveren want waarom zou je kiezen?
Poire Belle-Hélène
Recept voor 6 personenPoire Belle-Hélène is een klassiek Frans dessert. Peren met warme chocoladesaus, slagroom en amandelschaafsel is een favoriet bij velen. Naar recept
Crêpes Suzette
Recept voor 4 personenCrêpes Suzette zijn een fantastisch klassiek Frans dessert met geflambeerde flensjes in sinaasappelsaus. Liefst nog met een bolletje vanille ijs. Naar recept
Witte chocolademousse met rood fruit
Recept voor 6 personenDeze witte chocolademousse is ontzettend luchtig en een tikje zoet. Door de combinatie met het frisse en zurige van het rood fruit de perfecte combinatie. Naar recept
Witte chocolade crème brûlée
Recept voor 4 personenDit overheerlijke romige toetje is makkelijk zelf te maken. Het lekkerste aan een witte chocolade crème brûlée is zeker weten de heerlijke suikerlaag! Naar recept
Ananascarpaccio met rozemarijnijs
Recept voor 6 personenMaak heel gemakkelijk je eigen roomijs! Deze ananascarpaccio met rozemarijnijs is een dessert met heerlijke smaakcombinaties, het hele jaar door lekker! Naar recept
Mokka panna cotta
Recept voor 6 personenSuper zachte mokka panna cotta zal letterlijk op je tong smelten! Serveer de mokka panna cotta met chocoladesaus, heel makkelijk om te maken! Naar recept
Zoetzure warme druiven met mini meringues
Recept voor 4 personenEen toetje met een grote impact. Het maken van deze zoetzure warme druiven met mini meringues kost niet veel tijd! Klaar in 25 minuten. Naar recept
Kaneelijs met warme appelstukjes
Recept voor 6 personenWat is er eigenlijk beter dan huisgemaakt kaneelijs met warme appelstukjes? Geserveerd met een heerlijke karamelsaus. Recept voor 6 personen. Naar recept
Zachte chocolademousse
Recept voor 8 personenHeb je ooit al eens zo'n super zachte chocolademousse gegeten? Zo zacht en hemels! Met een volle chocoladesmaak en smelt op je tong. Naar recept
Mont blanc
Recept voor 12 personenDit klassieke Franse dessert heb ik in een nog makkelijker jasje gestoken. Deze mont blanc, oftewel witte berg, is een meringue met room en zoete kastanje. Naar recept
Bekijk hier alle desserts of alle kerstrecepten voor nog meer inspiratie.