🎄
Op zoek naar kerstrecepten? Bekijk onze feestelijke recepten →
🎁

Weekmenu #51 (2025) van Larissa Martens

Je bent hier: Receptenboekje Weekmenu's Weekmenu #51 (2025)

Maandag

Recept bijgewerkt : 2 weken geleden

Gado gado

Hoofdgerecht

Gado gado, een Indonesische salade die 'mix-mix' betekent. Met veel soorten groenten te maken en met een zelfgemaakte satésaus. Gezond én overheerlijk.

Recept bijgewerkt : 1 maand geleden

Rijstepap basisrecept

Nagerecht

Een simpele rijstepap is een heerlijk ontbijt of toetje welke binnen no-time op tafel staat. Het basisrecept voor rijstepap kun je naar smaak aanpassen of voeg extra fruit of bijv. nootjes toe.

Dinsdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Kersenijs

Nagerecht

Kersenijs met een volle en romige smaak. Recept voor 10 personen, klaar in een uur tijd. Of bewaar het kersenijs tot maximaal een maand tijd.

Recept bijgewerkt : 2 weken geleden

Zalm van de BBQ

Hoofdgerecht

Een fantastische zalm van de BBQ met een heerlijke glazuur met o.a. sojasaus, gember en citroen. Een zachte zalm die perfect gaar is, makkelijk en snel te bereiden op een barbecue.

Woensdag

Recept bijgewerkt : 3 weken geleden

Salie ijs met ovengebakken perzik

Nagerecht

Salie ijs met ovengebakken perzik is een lekker zomers toetje met frambozen en vanille. Klaar in een uur, recept voor 4 personen.

Recept bijgewerkt : 3 maanden geleden

Yakitori spiesjes

Hoofdgerecht

Deze yakitori spiesjes zijn makkelijk te maken en super lekker. Ze kunnen gemaakt worden met verschillende soorten vlees maar deze met kippendijen zijn toch wel het lekkerste.

Donderdag

Recept bijgewerkt : 1 week geleden

Kip caprese uit de oven

Hoofdgerecht

Deze kip caprese uit de oven is makkelijk te maken, weinig moeite voor groot resultaat! Een zomerse kipfilet met de lekkerste tomaat, mozzarella en verse basilicum.

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Maraschino kersen

Nagerecht

Maraschino kersen worden ook wel cocktail kersen genoemd. Deze zoete kersjes worden namelijk gebruikt om cocktails en toetjes te garneren. Een makkelijk recept zonder alcohol!

Vrijdag

Recept bijgewerkt : 1 week geleden

Mokka panna cotta

Nagerecht

Super zachte mokka panna cotta zal letterlijk op je tong smelten! Serveer de mokka panna cotta met chocoladesaus, heel makkelijk om te maken!

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Pasta met champignons en knoflook

Hoofdgerecht

Pasta met knoflook, boter en peterselie bomvol smaak. Je kunt de kip bij deze pasta met champignons en knoflook makkelijk weglaten voor een vegetarische pasta.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.