🎄
Op zoek naar kerstrecepten? Bekijk onze feestelijke recepten →
🎁

Weekmenu #51 (2025) van Fred Montfrooij

Je bent hier: Receptenboekje Weekmenu's Weekmenu #51 (2025)

Maandag

Recept bijgewerkt : 1 maand geleden

Mini appeltaartjes in filodeeg

Nagerecht

Zijn ze niet leuk? Deze mini appeltaartjes in filodeeg zijn binnen een half uur klaar, recept voor 4 personen. Heerlijk als toetje!

Recept bijgewerkt : 1 maand geleden

Pepesan Ikan

Hoofdgerecht

Pepesan ikan is een bekend visgerecht uit Indonesië met een beetje pit en boordevol kruiden. Heerlijk gestoomde makreel met een zelfgemaakte boemboe.

Dinsdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Rabarber crumble met aardbei

Nagerecht

Een rabarber crumble met aardbei is een heerlijk zomers toetje. Makkelijk om te maken met een volle smaak en extra lekker met een bolletje ijs.

Recept bijgewerkt : 1 maand geleden

Lasagne met venkel en prei

Hoofdgerecht

Een romige lasagne met venkel en prei die bomvol groenten zit. Deze vegetarische lasagne is extra lekker met een vleugje sinaasappel en dille, deze combineren top met de anijsachtige venkel.

Woensdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Lente lasagne met groene asperges

Hoofdgerecht

Een heerlijk frisse lente lasagne met groene asperges is gemaakt met een citroen-bechamelsaus en verse asperges. Je kunt deze met of zonder vlees maken, klaar in iets meer dan een uur.

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Maraschino kersen

Nagerecht

Maraschino kersen worden ook wel cocktail kersen genoemd. Deze zoete kersjes worden namelijk gebruikt om cocktails en toetjes te garneren. Een makkelijk recept zonder alcohol!

Donderdag

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Mini bananen-frambozen cake

Nagerecht

Deze mini bananen-frambozen cake is heerlijk als toetje of voor bij de koffie. Recept voor 6 personen, klaar in 50 minuten.

Recept bijgewerkt : 1 maand geleden

Kip ketjap

Hoofdgerecht

Kip ketjap met rijst en sperziebonen is een makkelijke doordeweekse maaltijd met een ketjap marinade en cashewnoten. Bomvol smaak door de knoflook en gember, met een beetje pit.

Vrijdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Lamsrack met kruidenkorst

Hoofdgerecht

Serveer deze lamsrack met kruidenkorst als avondmaaltijd en je zult alleen maar blije gezichten zien. Recept voor 2 personen.

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Pompoenpudding

Nagerecht

Romige en zachte pompoenpudding is een heerlijk herfstig toetje. Je kunt eventueel honing gebruiken i.p.v. suiker. Klaar binnen 40 minuten.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.