Mini bananen-frambozen cake
😍 2Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Mini bananen-frambozen cake vegetarisch

Deze mini bananen-frambozen cake is heerlijk als toetje of voor bij de koffie. Recept voor 6 personen, klaar in 50 minuten.

40 minuten
6 personen
Mini bananen-frambozen cake ingrediënten

Recept mini bananen-frambozen cake

Ingrediënten

6 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.

Marco Bax

Gemaakt door Marco

Geplaatst op 26-09-2014, dit recept is voor 6 personen en duurt 40 minuten.

Bijgewerkt op: 24-07-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
15 minuten
Kooktijd
25 minuten
Totale tijd
40 minuten

De mini bananen-frambozen cake bodem maken

Verhit de oven tot een temperatuur van 175 graden Celsius. Pak een kom en voeg daar de droge biscuit koekjes aan toe. Verkruimel met een lepel, of gebruik een blender. Voeg suiker toe en vermeng met de koekkruimels. Smelt de boter en voeg toe aan de kom en vermeng met de koekkruimels.

Vet de springvormen in met boter. Gebruik een lepel om het mengsel in de 6 kleine springvormen te verdelen. Bak 3 tot 5 minuten in de voorverwarmde oven en laat dan afkoelen.

De vulling voorbereiden

Voeg de verse frambozen samen met een banaan toe aan een blender en pureer glad. Voeg roomkaas, suiker, vanille extract en een ei toe en pureer tot een glad mengsel. Voeg droge cake mix toe en meng goed samen.

De kruimel topping maken

Vermeng alle ingrediënten voor de kruimel topping in een kom. Gebruik een vork om de boter er doorheen te mengen. Meng totdat de topping een zanderige textuur heeft gekregen. 

Mini bananen-frambozen cake
Mini bananen-frambozen cake

De mini bananen-frambozen cake bakken – 25 minuten

Giet de vulling over de voorgebakken cake bodems, bak 20 minuten lang op 175 graden Celsius.

Haal na 20 minuten uit de oven en verdeel de topping over de cakejes. Bak nogmaals 5 minuten in de oven. Laat daarna geheel afkoelen.

Wat vind je van dit recept?

2 waarderingen
😍
2
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie:

Algemeen
Kcal
908.53 kcal
Koolhydraten
Waarvan suikers
92.45 g
74.83 g
Totaal vet
Waarvan verzadigd vet
52.68 g
34.73 g
Eiwitten
15.66 g
Vezels
2.19 g
Natrium
603.64 mg
Mineralen
Ijzer
1.69 mg
Calcium
164.03 mg
Magnesium
34.37 mg
Kalium
34.37 mg
Fosfor
239.72 mg
Koper
0.13 mg
Zink
1.19 mg
Jodium
4.02 µg
Selenium
4.59 µg
Vitamines
Vitamine C
7.71 mg
Vitamine D
1.2 mg
Vitamine A
0.82 mg
Vitamine B1
0.09 mg
Vitamine B2
0.21 mg
Vitamine B6
0.22 mg
Vitamine B12
1.48 µg
Foliumzuur
42.05 µg
Vitamine E
0.24 mg
Vitamine K
0.03 µg
Vitamine K1
0 µg
Verberg vitamines & mineralen
Let op! Deze aangegeven voedingswaarden zijn gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingwaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.
0 reacties op "Mini bananen-frambozen cake"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.