Deze mini bananen-frambozen cake is heerlijk als toetje of voor bij de koffie. Recept voor 6 personen, klaar in 50 minuten.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 26-09-2014, dit recept is voor 6 personen en duurt 40 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Verhit de oven tot een temperatuur van 175 graden Celsius. Pak een kom en voeg daar de droge biscuit koekjes aan toe. Verkruimel met een lepel, of gebruik een blender. Voeg suiker toe en vermeng met de koekkruimels. Smelt de boter en voeg toe aan de kom en vermeng met de koekkruimels.
Vet de springvormen in met boter. Gebruik een lepel om het mengsel in de 6 kleine springvormen te verdelen. Bak 3 tot 5 minuten in de voorverwarmde oven en laat dan afkoelen.
Voeg de verse frambozen samen met een banaan toe aan een blender en pureer glad. Voeg roomkaas, suiker, vanille extract en een ei toe en pureer tot een glad mengsel. Voeg droge cake mix toe en meng goed samen.
Vermeng alle ingrediënten voor de kruimel topping in een kom. Gebruik een vork om de boter er doorheen te mengen. Meng totdat de topping een zanderige textuur heeft gekregen.
Giet de vulling over de voorgebakken cake bodems, bak 20 minuten lang op 175 graden Celsius.
Haal na 20 minuten uit de oven en verdeel de topping over de cakejes. Bak nogmaals 5 minuten in de oven. Laat daarna geheel afkoelen.
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.