🎄
Op zoek naar kerstrecepten? Bekijk onze feestelijke recepten →
🎁

Weekmenu #51 (2025) van Bas Domburg

Je bent hier: Receptenboekje Weekmenu's Weekmenu #51 (2025)

Maandag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Gegrilde groentenspiesen

Hoofdgerecht

Met een klein beetje zonneschijn is het al tijd om de barbecue aan te zetten, vind je ook niet? Serveer deze gegrilde groentenspiesen op een groot bord.

Recept bijgewerkt : 2 weken geleden

Vanille mousse met rood fruit

Nagerecht

Een luchtige vanille mousse met rood fruit is het ideale snelle toetje tijdens de feestdagen. Een groots effect voor weinig moeite en te maken met weinig ingrediënten. Extra lekker met frambozen en mini schuimpjes.

Dinsdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Hazelnoot en amaretto roomijs

Nagerecht

Hazelnoot en amaretto roomijs is super zacht en overheerlijk. Romige lekkernij geserveerd met stoofperen en chocoladesaus. Een herfstig dessert!

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Provençaalse groentenschotel

Hoofdgerecht

Deze Provençaalse groentenschotel uit de oven maak je met de lekkerste groenten, aardappelen en kruiden. Een makkelijke ovenschotel bomvol kleurrijke groenten.

Woensdag

Recept bijgewerkt : 2 weken geleden

Watermeloen sorbet

Nagerecht

Deze heerlijke watermeloen sorbet is te maken met maar 3 ingrediënten en kost weinig moeite. Lekker fris voor een warme zomerdag.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Kiprollade met champignons

Hoofdgerecht

Deze kiprollade met champignons is gemaakt met kipfilet en daarom extra makkelijk om te maken. Heerlijk met nootjes en rode wijnsaus, perfect voor de feestdagen.

Donderdag

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Witte asperges met Hollandaisesaus

Hoofdgerecht

Een klassiek recept voor witte asperges met Hollandaisesaus, gekookt ei, ham en krieltjes. De heerlijkste asperges worden niet voor niets het witte goud genoemd.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Pavlova met kweepeer en rode port

Nagerecht

Pavlova met kweepeer en rode port is een heerlijk herfst gebak. Een krokante buitenkant en een zachte binnenkant, met zoete kweeperen en tijm.

Vrijdag

Recept bijgewerkt : 2 maanden geleden

Kersen inmaken

Nagerecht

Heb je zoveel kersen dat je ze niet allemaal kunt opeten? Kersen inmaken is makkelijk en ze zijn ook nog eens veel lekkerder dan gekochte kersen uit pot.

Recept bijgewerkt : 3 weken geleden

Traybake met spruitjes en pompoen

Hoofdgerecht

Een traybake met spruitjes en pompoen is een heerlijke doordeweekse maaltijd die perfect is voor een drukke winterse dag wanneer de spruitjes in het seizoen zijn. Ook lekker met zoete aardappel i.p.v. pompoen.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.