Weekmenu #10 (2025) van Henk Vesters

Je bent hier: Receptenboekje Weekmenu's Weekmenu #10 (2025)

Maandag

Recept bijgewerkt: 7 maanden geleden

Snelle mac and cheese

Hoofdgerecht

Deze snelle mac and cheese aten wij vroeger vaker want mijn moeder maakte dit regelmatig. Soms met extra hamblokjes, maar meestal zonder.

Recept bijgewerkt: 7 maanden geleden

Crema catalana

Nagerecht

Dit makkelijke toetje is een populair nagerecht uit Catalonië, Noord-Spanje. Een heerlijke pudding met een vleugje citrus en kaneel met een knapperig suikerlaagje.

Dinsdag

Recept bijgewerkt: 7 maanden geleden

Broodpudding met banaan

Nagerecht

Oud brood weggooien is zonde, zeker als je er nog een heerlijke broodpudding met banaan voor je ontbijt of toetje van kunt maken!

Recept bijgewerkt: 1 maand geleden

Snijbonenstamppot

Hoofdgerecht

Deze snijbonenstamppot is heerlijk smeuïg en extra smaakvol met mosterd en spekjes. Zonder spekjes ook een erg lekkere vegetarische stamppot.

Woensdag

Recept bijgewerkt: 7 maanden geleden

Romige tagliatelle met broccoli en kip

Hoofdgerecht

Deze romige tagliatelle met broccoli en kip is extra lekker met geroosterde rode peper, ui en knoflook zodat de rode pepers milder worden. Mmm!

Recept bijgewerkt: 7 maanden geleden

Pavlova nestjes met chocolade

Nagerecht

Deze pavlova nestjes met chocolade zien er super leuk uit en zijn het perfecte gebakje tijdens Pasen. Makkelijk om te maken en extra lekker met verschillende soorten paaseitjes.

Donderdag

Recept bijgewerkt: 7 maanden geleden

Pepernoten tiramisu

Nagerecht

Een dessert in Sinterklaas stijl. Kom alvast in de sfeer met deze pepernoten tiramisu, een romig, zoet en overheerlijk toetje dat je niet wilt missen!

Recept bijgewerkt: 7 maanden geleden

Chili met zwarte bonen uit de instant pot

Hoofdgerecht

Het avondeten is zó klaar met deze chili met zwarte bonen uit de instant pot. Lekker met gekookte rijst, aardappelen of vers brood.

Vrijdag

Recept bijgewerkt: 7 maanden geleden

Pizza met serranoham en rucola

Hoofdgerecht

Deze pizza met serranoham en rucola is een pizza waar je vrij weinig tijd en moeite in hoeft te steken. Recept voor 2 personen, klaar in een kwartiertje.

Recept bijgewerkt: 7 maanden geleden

Affogato met chocoladesaus

Nagerecht

Vanille ijs dat wordt 'verdronken' in espresso, een klassiek en simpel Italiaans toetje. Affogato met chocoladesaus, een makkelijk dessert.

Recepten
Feestdagen
Diëten
Ingrediënten
Thema's
Seizoen
Keuken
Apparaat
Vlees, vis, vega(n)

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.