Maandag
Huisgemaakt Baileys ijs
NagerechtZacht en romig Baileys ijs. Dit zelfgemaakte ijs smelt letterlijk op je tong, mm! Smaakt heerlijk met karamelsaus voor een makkelijk dessert.
Lapis Daging
HoofdgerechtLapis daging is heerlijk Indonesisch stoofvlees boordevol kruiden, limoen en ketjap. Met een makkelijke zelfgemaakte kruidenpasta.
Dinsdag
Enchiladas met gehakt
HoofdgerechtEnchiladas met gehakt zijn makkelijk te maken. Deze Mexicaanse tortilla's zijn gevuld met gehakt, paprika, kruiden en meer. Staat binnen 40 minuten op tafel.
Witte chocolademousse met rood fruit
NagerechtDeze witte chocolademousse is ontzettend luchtig en een tikje zoet. Door de combinatie met het frisse en zurige van het rood fruit de perfecte combinatie.
Woensdag
Limoen kokos en aardbeien toetje
NagerechtDit limoen kokos en aardbeien toetje ziet er feestelijk uit in een glas. Makkelijk te maken met vers fruit, kokosroom en lime curd.
Preischotel met kip en champignons
HoofdgerechtEen preischotel met kip en champignons is vullend door de aardappelen, een beetje romig en extra lekker door de krokante laag kaas. Met een vleugje tijm, het proberen waard!
Donderdag
Kip jalfrezi
HoofdgerechtDeze kip jalfrezi is een curry met ontzettend veel kruiden, limoen en paprika. Extra lekker met gele rijst, klaar in 45 minuten.
Aardbeien tiramisu
NagerechtDeze heerlijke frisse aardbeien tiramisu is een makkelijk zomers toetje. Met de lekkerste aardbeien en een vleugje sinaasappel is deze tiramisu de perfecte afsluiter van een BBQ.
Vrijdag
Borscht (rode bietensoep)
HoofdgerechtDeze Oekraïense hartige Borscht (rode bietensoep) ziet er niet alleen heel gaaf uit, hij smaakt ook fantastisch! Een goed gevulde soep met kool, wortel en rode bieten.
Lavendel panna cotta met citroen
NagerechtEen zelfgemaakte lavendel panna cotta met citroen is fluweelzacht, vol van smaak met een subtiele lavendel smaak. De lavendel en citroen maken dit een perfect zomers toetje.