🎄
Op zoek naar kerstrecepten? Bekijk onze feestelijke recepten →
🎁

Weekmenu #50 (2025) van Joke Mrowiec Van Veluw

Je bent hier: Receptenboekje Weekmenu's Weekmenu #50 (2025)

Maandag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Dronken watermeloen met wodka

Nagerecht

Om een dronken watermeloen met wodka te maken heb je maar 2 ingrediënten nodig en één dag wachttijd. Een leuk alternatief voor op je volgende feest!

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Gevulde paprika met gehakt en kerrie

Hoofdgerecht

Deze gevulde paprika met gehakt en kerrie is een heerlijk bijgerecht of lunchgerecht met veel groenten. Extra lekker met prei, champignons en 2 soorten kaas.

Dinsdag

Recept bijgewerkt : 3 maanden geleden

Zoete aardappelpizza

Hoofdgerecht

Combineer het beste van twee werelden, zoete aardappel en een krokante korst. Dit recept voor een zoete aardappelpizza is klaar in een uur tijd.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Mini pavlova met amandel en witte chocolade

Nagerecht

Een klein gebakje voor bij de koffie, krokant van buiten en zacht van binnen. Deze mini pavlova met amandel en witte chocolade is net even iets anders dan gebruikelijk.

Woensdag

Recept bijgewerkt : 3 weken geleden

Tortellini ovenschotel

Hoofdgerecht

Deze tortellini ovenschotel maak je met gevulde pasta, een makkelijke tomatensaus en 2 soorten kaas. Een heerlijke doordeweekse maaltijd.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Mango sticky rice

Nagerecht

Een bekend Thais toetje van kleefrijst en mango is deze mango sticky rice. Dit is een romige zoete kokosrijst met mango en sesamzaadjes.

Donderdag

Recept bijgewerkt : 2 weken geleden

Sinterklaas toetje

Nagerecht

Pepernoten mousse, ofwel kruidnoten mousse met maar 4 ingrediënten. Een makkelijk Sinterklaas toetje in een glaasje die je vooraf kunt maken.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Vegetarische enchiladas

Hoofdgerecht

Deze vegetarische enchiladas met zwarte bonen, zoete aardappel en meer zijn een heerlijke doordeweekse maaltijd. Extra vol van smaak door de zelfgemaakte enchilada saus.

Vrijdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Lamskarbonade met wasabi en sesam

Hoofdgerecht

Probeer deze lente eens lamskarbonade met wasabi en sesam, overheerlijke smaakcombinatie. Serveer bij voorkeur met witte asperges, mm!

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Grapefruit brûlée

Nagerecht

Deze grapefruit brûlée heeft het lekkerste van een crème brûlée (het krokante suikerlaagje!) op een frisse licht bittere grapefruit. Een perfecte combinatie met romige yoghurt en pecannoten.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.