Maandag
Romige maïssoep
HoofdgerechtHeerlijk geurende vegetarische romige maïssoep. Eigenlijk heel makkelijk om te maken, recept voor 4 personen. Klaar in 25 minuten tijd.
Chipolatapudding
NagerechtEen chipolatapudding is heerlijk zacht en luchtig en extra smaakvol door de bitterkoekjes en kersjes. Een feestelijke pudding in de bekende vorm, ouderwets lekker!
Dinsdag
Mexicaanse quesadilla
HoofdgerechtDeze Mexicaanse quesadilla is om van te watertanden! Mexicaans gerecht met kipreepjes, maïs, bonen en tortilla's. Quesadilla's worden heerlijk krokant gebakken in de pan.
Granaatappel citrus sorbet
NagerechtGranaatappelsap is gezond en prachtig van kleur! Je kunt dit in pakken kopen of zelf persen, hoe dan ook is deze granaatappel citrus sorbet een aanrader.
Woensdag
Koreaanse bibimbap
HoofdgerechtHeb je ooit gehoord van een Koreaanse bibimbap? Een gerecht met rijst en groenten. Een tafel vol met eten, naar wens te combineren.
Pepernoten tiramisu
NagerechtEen dessert in Sinterklaas stijl. Kom alvast in de sfeer met deze pepernoten tiramisu, een romig, zoet en overheerlijk toetje dat je niet wilt missen!
Donderdag
Ouderwetse boerenkoolstamppot
HoofdgerechtOuderwetse boerenkoolstamppot staat bij velen regelmatig op tafel. Het is heerlijk met rookworst en een jus gemaakt van uien. Recept voor 6 personen.
Mango panna cotta
NagerechtEen heerlijk romige en zachte panna cotta met vanille en de lekkerste zoete mango. Extra lekker met stukjes mango voor extra textuur, een fantastische tegenhanger van de zachte panna cotta.
Vrijdag
Witte chocolade cheesecake met speculaas
NagerechtEen witte chocolade cheesecake met speculaas, heerlijk voor deze tijd van het jaar. Snel gemaakt zonder oven, maar kun jij wachten tot de taart stevig geworden is?
Daging bali
HoofdgerechtDeze smaakvolle daging bali heeft even tijd nodig, maar dit kruidige Balinese stoofvlees is het meer dan waard. Om je vingers bij af te likken zo lekker: licht pittig, zacht en smaakvol.