Heerlijk geurende vegetarische romige maïssoep. Eigenlijk heel makkelijk om te maken, recept voor 4 personen. Klaar in 25 minuten tijd.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/romige-maissoep
Schil de zoete aardappels met behulp van een dunschiller. Snijd de zoete aardappels dan doormidden met een koksmes, dan over de lengte en over de breedte om kleine zoete aardappelblokjes te maken. Maak de aardappelblokjes niet te groot, anders zal de kooktijd veel langer zijn. Snijd ook de groene paprika in kleine blokjes.
Romige maïssoep
Verhit de oven voor tot een temperatuur van 180 graden celsius. Maak de naan broodjes een beetje nat en verwarm deze 5 minuten lang in een voorverwarmde oven.
Voeg na 5 minuten de zoete aardappelblokjes en groene paprika toe. Snijd het bosje bladselderij in grove stukken en voeg in zijn geheel toe aan de soep. Breng de maïssoep op smaak met zout. Snijd de lenteuitjes in kleine (schuine) stukken, garneer daarmee de romige maïssoep. Haal de naanbroden uit de oven en snijd in dunne reepjes.
Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.