Maandag
Zelf vanille roomijs maken
NagerechtZelf vanille roomijs maken is ontzettend lekker. Heb je het verschil tussen zelfgemaakt en gekocht vanille ijs al eens geproefd? Mmm!
Poulet chasseur
HoofdgerechtDeze poulet chasseur, ofwel jachtkip, is een Franse klassieker en heeft even tijd nodig maar dat is het meer dan waard. Malse kip in een super smaakvolle saus met o.a. champignons en cognac.
Dinsdag
Granaatappel citrus sorbet
NagerechtGranaatappelsap is gezond en prachtig van kleur! Je kunt dit in pakken kopen of zelf persen, hoe dan ook is deze granaatappel citrus sorbet een aanrader.
Saoto soep
HoofdgerechtDeze saoto soep zit boordevol smaak door de combinatie van kruidige bouillon met krokante toppings. Een Surinaamse maaltijdsoep, een aanrader voor elke dag van het jaar.
Woensdag
Indiase kruidige yoghurt marinade
HoofdgerechtVan een Indiase kruidige yoghurt marinade zal je kip, of kippendijen, zó ontzettend lekker en zacht worden. Maak ze klaar op de barbecue voor nog meer smaak
Karnemelk vla
NagerechtEen heerlijke karnemelk vla met een vleugje sinaasappel is een super makkelijk toetje met maar 4 ingrediënten.
Donderdag
Japchae
HoofdgerechtEen van de meest bekende gerechten in Korea is japchae, glasnoedels met gebakken groenten en biefstukreepjes. Met de heerlijke smaak van onder andere sesamolie en sojasaus.
Sinterklaas toetje
NagerechtPepernoten mousse, ofwel kruidnoten mousse met maar 4 ingrediënten. Een makkelijk Sinterklaas toetje in een glaasje die je vooraf kunt maken.
Vrijdag
Tortellini met spekjes en kruidenolie
HoofdgerechtMet kaas gevulde tortellini met een romige speksaus en een frisse kruidenolie. Recept voor 4 personen, klaar in een half uur.
Citroen pavlova met lavendel siroop
NagerechtWow, citroen pavlova met lavendel siroop is een zoet en mooi dessert dat wordt geserveerd met eetbare bloemen. Krokant van buiten en zacht van binnen, mm!