Met kaas gevulde tortellini met een romige speksaus en een frisse kruidenolie. Recept voor 4 personen, klaar in een half uur.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 03-12-2014, dit recept is voor 4 personen en duurt 30 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Snijd de zongedroogde tomaten in dunne plakjes. Voeg een halfvol spinaziebladeren samen met verse peterselie en flink wat olijfolie in de blender en pureer tot een glad mengsel.
Dit maakt een hele lekkere en makkelijke kruidenolie.
Vul de grote pan met water en breng aan de kook. Voeg de tortellini toe en kook gaar, kijk op de verpakking om te weten hoe lang de pasta moet koken. Maak in de tussentijd de saus.
Verhit de grote bakpan op middelhoog vuur en bak daar de spekreepjes in krokant. Voeg dan slagroom en de gesneden zongedroogde tomaten toe. Roer goed samen en breng op smaak met peper en zout.
Giet de pasta af en schep deze door de saus heen, serveer de tortellini in een diep bord en besprenkel met de kruidenolie. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.