Maandag
Mont blanc
NagerechtDit klassieke Franse dessert heb ik in een nog makkelijker jasje gestoken. Deze mont blanc, oftewel witte berg, is een meringue met room en zoete kastanje.
Zuurkoolschotel met ananas
HoofdgerechtEen zuurkoolschotel met ananas is verrassend lekker. De combinatie zuur, zoet en kruiden past perfect bij elkaar. Met een heerlijke krokante laag kaas!
Dinsdag
Amarena kersen
NagerechtKersen in siroop, oftewel amarena kersen. Ze zijn zo lekker door de toevoeging van drank. Een snelle variant, maar geef ze de tijd voor nog meer smaak.
Zelfgemaakte kipschnitzel
HoofdgerechtEen zelfgemaakte kipschnitzel is super makkelijk, heerlijk malse kip met een krokant jasje. Maar wat maakt deze schnitzel extra lekker?
Woensdag
Geroosterde rode bietenburger (vegan)
HoofdgerechtEen veganistisch alternatief voor een hamburger. Dit geroosterde rode bietenburger recept is voor 6+ burgers, klaar in minder dan 3 uur.
Perzik roomijs
NagerechtDit perzik roomijs is ontzettend zacht en romig met een volle perzik smaak. Te maken met de lekkerste perziken, room en suiker. Je kunt de suiker eventueel vervangen door honing.
Donderdag
Mango papaya en kokosnoot taart
NagerechtKijk die prachtige kleuren! Wat een mooie mango papaya en kokosnoot taart. Met een vulling van een snelle, verfrissende en zelfgemaakte mango mousse.
Quiche met groene asperges
HoofdgerechtEen quiche met groene asperges is de ultieme lente quiche, makkelijk om te maken met weinig ingrediënten. Bomvol smaak van de asperges, kaas en een vleugje mosterd.
Vrijdag
Pavlova met perzik en kiwi
NagerechtEen heerlijk fruitige pavlova met perzik en kiwi is makkelijk te maken, alleen nog even geduld terwijl hij in de oven staat. Dat wordt smullen!
Piperade
HoofdgerechtPiperade is een klassiek Baskisch gerecht, gemaakt met o.a. paprika, tomaat en ui. Een makkelijke vegetarische maaltijd om te serveren met brood.