Deze stoofpot van wild zwijn moet 3.5 uur op staan, in de tussentijd ruikt je huis urenlang naar heerlijk eten! Recept voor 2 personen.
Recept printen Bekijk reacties (12) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/stoofpot-van-wild-zwijn
Snijd de ui en knoflook fijn. Gebruik een champignonborstel of wat keukenpapier om de champignons schoon te maken, snijd deze dan in dunne plakjes.
Schil de wortelen en snijd deze in plakjes, niet té dun.
Je kunt een braadpan gebruiken om de stoofpot te koken, wij hebben ervoor gekozen om de wilde zwijn stoofpot in een slowcooker te garen.
Voeg de wilde zwijn stukken, rode wijn, bouillon, uien, knoflook, wortelen en kastanjechampignons toe aan de slowcooker of braadpan. Voeg dan de kruiden (rozemarijn, salie, tijm, gedroogde jeneverbes) toe en breng op smaak met peper en zout.
Stel de slowcooker in op een kooktijd van 3.5 uur op de laagste stand en wacht tot het wilde zwijn vlees mals is.
Serveer deze stoofpot van wild zwijn met een salade naar keuze met frietjes, of bijvoorbeeld een aardappelpuree.
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.