Zelfgemaakte slavinken zijn veel lekkerder en kruidiger dan de slavinken uit de supermarkt. Je kunt ze kruiden naar je eigen smaak, wij gebruikte hiervoor zelf samengestelde gehaktkruiden.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/zelf-slavinken-maken
Leg een plak spek verticaal op je aanrecht, leg er dan op 1/4e een plak horizontaal op en dan nogmaals een plak verticaal. Leg de gehaktstaaf op het spek en vouw de horizontale plak om het gehakt heen. Rol deze dan op zodat het gehakt volledig omsloten wordt door het spek. Herhaal voor de andere gehaktstaven.
Zelf slavinken maken
Serveer bijvoorbeeld met aardappels en warme groenten. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijkeĀ winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.