Zelf gehaktkruiden maken
😍 2Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Zelf gehaktkruiden maken

Zelf gehaktkruiden maken is super makkelijk en veel lekkerder dan kant-en-klaar kruidenmixen. Met o.a. kruidnagel en nootmuskaat voor extra pit.

Kookstand Zet aan om te voorkomen dat het scherm uitgaat tijdens het koken.

Deel deze blog via:

Véronique Pouw

Geschreven door Véronique

Geplaatst op 03-03-2018.

Bijgewerkt op: 11-02-2023

Zelf kruidenmixen maken is ontzettend makkelijk, als je enkel gemalen kruiden gebruikt is het zelfs nóg makkelijker. Je kunt de kruiden naar smaak variëren en langdurig bewaren in een gesloten potje om altijd de lekkerste gehaktkruiden binnen handbereik te hebben.
  • 1 theelepel zout
  • 2 theelepels nootmuskaat
  • 2 theelepels witte peper
  • 1 theelepel paprika poeder
  • 1 theelepel uipoeder
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel gemalen kruidnagel
  • 1 theelepel mosterdzaad
Als je van sommige kruiden alleen de hele variant in je kruidenkast hebt staan, kun je deze zelf malen met een vijzel of koffiemolen. Meng alle gemalen kruiden samen en bewaar in een gesloten potje. Je kunt met deze kruiden bijvoorbeeld heel makkelijk zelf slavinken maken.

Wat vind je van deze blog?

2 waarderingen
😍
2
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
0 reacties op "Zelf gehaktkruiden maken"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.