Als je eenmaal eens zelf tacosaus hebt gemaakt en wéét hoe lekker en makkelijk dit is, wil je waarschijnlijk nooit meer kant-en-klare kopen. Klaar in 15 min
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 19-04-2017, dit recept is voor 4 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 22-08-2024
Pel de ui en knoflookteen en snijd deze vervolgens fijn. Verwarm de sauspan op middelhoog vuur zonder olie of boter en fruit hierin de ui en knoflook enkele minuten.
Voeg de tomatenpuree toe samen met de paprika poeder, cayenne peper, chili en komijn. Bak dit nog enkele minuten, dit is belangrijk om het geheel te myoteren voor je het vocht toe gaat voegen.
Voeg de suiker en azijn toe en breng aan de kook. Zet het vuur dan laag en laat het nog enkele minuten zachtjes pruttelen tot de ui en knoflook zacht genoeg zijn.
Breng op smaak met peper en zout. Geniet van deze huisgemaakte tacosaus!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.