Een bami goreng die snel én makkelijk is. Klaar in 20 minuten inclusief recept om zelf bamikruiden te maken. Zo'n lekkere bami heb je nog nooit gehad!
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/snelle-bami-goreng
Was ondertussen de prei en snijd deze in fijne (halve) ringetjes. Pel de knoflookteentjes en snijd deze fijn.
Snelle bami goreng
Giet de mie af en voeg deze toe aan de wok. Voeg de taugé, bamikruiden en mirin toe terwijl je alles op hoog vuur blijft verwarmen. Voeg dan ook de sambal en sojasaus toe. Je hoeft geen extra peper en zout toe te voegen, aangezien de sojasaus al zout genoeg is en de kruiden al genoeg smaak zullen geven. Bak het geheel niet te lang, het is juist het lekkerste als de taugé nog krokant is. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.