Deze rode biet en feta spiesjes zijn makkelijk te maken en zitten boordevol smaak met heerlijke kruiden en een verrassend ingrediënt.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 24-12-2019, dit recept is voor 6 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Was de peterselie en salie indien nodig en maak deze dan droog. Voeg de peterselie en salieblaadjes toe aan een kleine blender samen met een scheut olijfolie.
Pureer tot dit vrij glad is en voeg eventueel meer olijfolie toe. Breng de kruidenolie op smaak met peper en zout.
Snijd de blok feta in blokjes, niet te klein, en meng dit samen met de kruidenolie. Laat dit eventueel marineren, maar dit is niet perse noodzakelijk.
Snijd ondertussen de rode biet in niet te grote blokjes en breng deze op smaak met peper en zout. Je kunt eventueel een scheutje balsamico azijn toevoegen.
Rijg een kers aan een spiesje, gevolgd door een blokje rode biet, feta met kruidenolie en dan weer een blokje rode biet. Herhaal tot alle ingrediënten zijn gebruikt, geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.