Deze gekruide hartige crêpes zijn een perfect bijgerecht bij bijvoorbeeld een curry, eens iets anders dan curry met rijst. Met knoflook, gember en meer.
Recept printen Bekijk reacties (2) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gekruide-hartige-crepes
Gekruide hartige crêpes
Verhit een beetje boter in een bakpan en voeg een lepel beslag toe, verspreid dit over de bodem van de pan en zorg dat de crêpes zo dun mogelijk zijn. Draai de pannenkoek om en bak de andere kant ook nog kort. Verplaats deze dan naar een bord, zet een ander bord op de kop erop zodat deze warm blijft.
Herhaal voor de rest van het beslag en serveer deze bijvoorbeeld eens met een curry, weer eens wat anders dan met rijst. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.