Daar zijn ze weer, een geweldig fruit met een heerlijke smaak en textuur. Frambozen natuurlijk, mmm! Frambozen mascarpone taart is perfect voor de zomer.
Recept printen Bekijk reacties (2) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/frambozen-mascarpone-taart
Frambozen mascarpone taartbodem
Verwarm de oven voor op 190 graden.
Vet de taartvorm in met boter, dit gaat het makkelijkste met een siliconen kwast en haal het deeg uit de koelkast. Bestuif je werkblad en deegroller met bloem en rol het deeg uit. Gebruik de deegroller om het deeg naar de taartvorm te brengen en de overstekende randen te verwijderen. Gebruik een vork om gaatjes te prikken in de bodem. Plaats een rond stuk bakpapier op de bodem van de taartvorm en plaats de blindbakbonen erop. Bak de taartbodem gaar in ongeveer 20 minuten, of totdat deze mooi goudbruin is. Plaats op een afkoel rek en laat de taartbodem afkoelen.
Frambozen mascarpone taart
Je kunt van deze taart ook mini versies maken, op dezelfde manier als onze mini sinaasappeltaartjes recept.
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.