Ohmydish.nl


Drinken

8 recepten

 


Arancello maken

20 minuten 16 personen (10)

Deze heerlijke zachte en zoete arancello is een Italiaanse sinaasappellikeur. Arancello maken doe je met maar een aantal ingrediënten!


Watermeloen ijsthee

15 minuten 4 personen (6)

Zin in een lekker verfrissend drankje om af te koelen? Dan is deze watermeloen ijsthee zeker wat voor jou. Met verse watermeloen en frisse citroen.


Drinkbare fruitsalade

20 minuten 6 personen (2)

Dit drankje bevat zoveel fruit, dat het wel een drinkbare fruitsalade lijkt. Snel te maken, super verfrissend en nog gezond ook. Wat wil je nog meer?


Lavendel Kir Royal

15 minuten 2 personen (1)

Deze Franse cocktail is een echte klassieker, maar dan met een twist. Lavendel Kir Royal is heerlijk bruisend, een tikkeltje zoet en toch fris.


Aperol cocktail met limoen en frambozen

5 minuten 2 personen (2)

Een ontzettend verfrissend drankje, om te vieren dat de lente is begonnen. Deze Aperol cocktail met limoen en frambozen is dorstlessend en super snel klaar.


Warme chocolademelk met rum en marshmallows

10 minuten 4 personen (6)

Als het buiten koud is, is het aan te raden om je binnen op te warmen met deze heerlijke warme chocolademelk met rum en marshmallows.


Citroenlimonade

5 minuten 2 personen (6)

Snelle, verfrissende citroenlimonade die je in minder dan 5 minuten maakt. Heel makkelijk recept voor een dorstlessend drankje!


Zelf ijsthee maken

10 minuten 2 personen (7)

Maak een heerlijk verfrissende ijsthee in minder dan 10 minuten. Eventjes laten afkoelen in de koelkast, ijsklontjes erin en genieten maar!Winter recepten

Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.