Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Kleine gefrituurde visjes uitgekozen. Deze kleine gefrituurde visjes kun je in veel verschillende Mediterraanse landen vinden. In Spanje als tapas en in Frankrijk tijdens de apéro, maar altijd met een beetje citroen. Volledig recept bekijken
Mocht je diepvries visjes gebruiken, dien je deze eerst te ontdooien en goed droog te deppen. Verse visjes dien je niet schoon te spoelen en enkel droog te deppen met keukenpapier.
Verhit een laag olie op hoog vuur. Meng 2 eetlepels bloem met 1 theelepel gerookte paprikapoeder en peper en zout naar smaak.
Plaats de visjes in een kom, voeg de bloem toe en zorg dat alle visjes bedekt zijn.
Verwijder overtollige bloem door de visjes in een zeef te doen, je kunt dit ook achterwege laten maar dan zal de olie zeer troebel worden waardoor de visjes minder mooi bakken.
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.