In Canada eten ze Poutine als comfort food, net zoals wij de kapsalon kennen. Friet met kaas en veel saus, en in deze verse een poutine met stoofvlees. Yum!
Deze gefrituurde uienringen in bierbeslag zijn heerlijk krokant en de perfecte snack op een feestje. Ook een aanrader voor de borrel!
Dit Belgisch stoofvlees wil je maken, het is zo mals dat het vlees uit elkaar valt. Klassiek met friet en dat smaakt ook echt het beste bij dit stoofvlees!
Konijn met dadels en bier is een heerlijk mals hoofdgerecht. Een tikje zuur en een tikje zoet, precies goed gecombineerd!
Een klassieke hachee is niet alleen lekker in de winter, deze overheerlijke en makkelijke stoofpot is eigenlijk altijd lekker. Klaar binnen 2,5 uur.
Nonnevotten zijn een typisch Limburgse lekkernij die veelal tijdens de carnavalsoptochten uitgedeeld en gegeten wordt.
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.