Ohmydish.nl


Amuse

7 recepten

 


Amuse van coquille met vanille

15 minuten 6 personen (17)

Een snelle en makkelijke amuse van coquille met vanille staat binnen 10 minuten op tafel. Een luxe hapje voor de feestdagen, perfect voorafgaand aan het diner.


Blini's met zalm en yuzu

35 minuten 8 personen (3)

Hapjes met verse zalm ipv gerookte zalm zijn altijd nóg lekkerder! Deze blini's met zalm en yuzu zien er ook nog eens leuk uit voor de feestdagen.


Blini's met kastanjechampignons en kwarteleitjes

25 minuten 12 personen (7)

Blini's met kastanjechampignons en kwarteleitjes zien er niet alleen schattig uit, deze luchtige pannenkoekjes zijn ook nog eens super lekker en makkelijk!


Gamba en mango hapjes

10 minuten 8 personen (14)

Deze gamba en mango hapjes staan binnen een handomdraai op tafel, ideaal voor een feestje! Een beetje zoet, een beetje pittig en toch fris, mm!


Kaki en geitenkaas amuse

10 minuten 6 personen (13)

Ervaar de heerlijke combi van fruit en kaas in deze kaki en geitenkaas amuse. Snel klaar om genoeg tijd over te hebben om van oudejaarsavond te genieten


Coquilles St. Jacques met karamel en balsamico

10 minuten 2 personen (24)

Een perfect boterzacht hapje om het jaar goed af te sluiten. Of om het jaar goed te beginnen, want deze coquilles kun je ook op een salade serveren.


Amuse van polenta en zoete aardappel

35 minuten 20 personen (5)

Bij het kerstdiner is een klein hapje vooraf, tijdens het aperitief, zeer aangenaam. Deze amuse van polenta en zoete aardappel is heerlijk én vegetarisch!Winter recepten

Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.