Blog artikelen

263 artikelen

Op de blog plaatsen wij leuke overzichten, handige tips, reviews en nog veel meer. Hieronder vind je de meest recente blogs.

Leg jouw recepten vast in een hardcover boek

Geplaatst 23-06-2023

Er zijn veel voordelen aan een kookboek met een harde kaft want deze biedt extra stevigheid aan het boek, waardoor het gerust tegen een stootje kan. Zo worden al jouw recepten goed bewaard.


De perfecte espresso klaarmaken: tips voor thuisbarista's

Geplaatst 19-06-2023

Espresso is een geliefde koffiesoort, maar de perfecte espresso zetten is niet altijd even makkelijk. Om erachter te komen hoe jij de beste espresso zet, is het belangrijk om veel te experimenteren.


BBQ seizoen geopend: het meest populaire barbecue vlees

Geplaatst 19-06-2023

Het barbecue seizoen is weer geopend: kies jij voor een simpele of uitgebreide barbecue? Voor beide bekijk je hier het meest populaire barbecue vlees.


Zo kies je het juiste Japanse mes voor je keuken

Geplaatst 19-06-2023

Wist je dat een Japans mes vandaag de dag in tal van uitvoeringen te verkrijgen is? Dit omdat ieder mes weer geschikt is voor het bewerken van andere soort producten.


10 x kip marinades

Geplaatst 13-06-2023 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (2)

Alle marinades kunnen gebruikt worden voor verschillende stukken van de kip, zoals kippendijen, drumsticks of kipfilet. Welke marinade is jouw favoriet?


De voordelen van eten afhalen ten opzichte van uit eten gaan

Geplaatst 13-06-2023

Het is om verschillende redenen een goed idee om zo nu en dan eten afhalen boven uit eten gaan te verkiezen. Lees hier waarom dit is.


10 x maaltijdsalades

Geplaatst 09-06-2023 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (3)

De lekkerste maaltijdsalade voor een warme zomerse dag. Heerlijke vullende salades met volop variatie van vegetarische opties tot salades met kip en eieren.


Tomaten ontvellen - zo doe je dat

Geplaatst 31-05-2023 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (4)

Soms wil je een tomaat zonder vel, voor de soep of saus bijvoorbeeld. Maar hoe doe je dat eigenlijk, tomaten ontvellen? Met deze tips heb jij binnen een handomdraai ontvelde tomaten!


Wat is een gezonde levensstijl?

Geplaatst 18-05-2023

Een gezonde levensstijl bestaat vooral uit een gebalanceerd leven, niet alleen wat betreft eten is het vinden van de juiste balans belangrijk.


Hoe dop je tuinbonen

Geplaatst 17-05-2023 Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (1)

Tuinbonen kun je op 2 manieren eten: door ze simpelweg te doppen of door te dubbel doppel waardoor ze fel groen zullen zijn en een tikkeltje zoeter van smaak.


Welke soorten eiwitpoeders zijn er? Kom alles te weten over de verschillende soorten eiwitpoeders!

Geplaatst 17-05-2023

We nemen je mee op een proteïne-avontuur en laten je kennismaken met de verschillende soorten eiwitpoeders die er zijn.


BBQ-recepten: de ultieme inspiratie voor een geslaagde barbecue

Geplaatst 15-05-2023

Met deze tips en inspiratie voor BBQ-recepten ben je helemaal klaar voor het barbecue seizoen. Experimenteer met verschillende gerechten, bijgerechten en sauzen en ontdek wat jouw favorieten zijn.


Recepten en voeding voor een gezonde lifestyle

Geplaatst 09-05-2023

Je bent wat je eet, daarom is het belangrijk om op je voeding te letten. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een gezond ontbijt, een lekkere avondmaaltijd en gezonde snacks tussendoor.


Wat komt er kijken bij het starten van een eigen restaurant?

Geplaatst 27-04-2023

Bij het starten van een restaurant komt veel kijken, dus het is belangrijk om hier niet te makkelijk over te denken.


Stap voor stap de airfryer schoonmaken

Geplaatst 27-04-2023

De airfryer schoonmaken is een taak die niet iedereens favoriet is, maar het is belangrijk om dit regelmatig te doen zodat de airfryer optimaal blijft functioneren.Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.