Wat eet jij vandaag?

Kies uit meer dan 2.480 recepten!

Laat je inspireren door onze heerlijke recepten van over de hele wereld, zo wordt de vraag ‘wat eten we vandaag?’ steeds makkelijker om te beantwoorden.

Over Ohmydish

Hoi! Ik ben Véronique, kom uit Limburg en woon in Zuid-Frankrijk. Passie voor o.a. koken, mijn moestuin, delen van recepten en onze drie honden!

Ohmydish bestaat sinds 2014 en ik plaats minimaal 5x per week een nieuw recept of keuken-gerelateerde inhoud. De recepten op Ohmydish zijn niet specifiek gezond, vegan, makkelijk of goedkoop maar zijn allemaal met liefde en passie gemaakt. Ik hoop dat jij net zoveel plezier hebt in het lezen van de recepten als ik in het maken ervan! Contact opnemen

Véronique van Ohmydish
Receptenboekje aanmaken

GRATIS receptenboekje

Je persoonlijke receptenboekje met al je favoriete receptenSla recepten op van Ohmydish, andere websites en jezelfMaak collecties aan om je opgeslagen recepten te sorterenSimpel en snel weekmenu's aanmaken

Recept van de dag

Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Pizza fritta uitgekozen. Een pizza fritta is een Italiaanse gefrituurde pizza, het is simpelweg pizzadeeg die je frituurt i.p.v. in de oven bakt. Een luchtig deeg met een krokant jasje voor extra veel smaak. Volledig recept bekijken

Pizza fritta
😍 6Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Pizza fritta

25 minuten
2 personen

Ingrediënten

2 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Aan de slag

Begin met het maken van het pizzadeeg zodat deze kan rijzen. Je kunt eventueel ook kant-en-klaar pizza deeg gebruiken.

Verhit een laag olie in een pan met dikke bodem, een laag van 10 cm is al voldoende. 

Zet de passata, burrata en basilicum klaar. Verdeel de bol pizzadeeg door de helft, hierdoor maak je 2 kleinere pizza's want een te grote pizza zal namelijk niet in de pan met olie passen.

Rol het pizzadeeg uit, of gebruik je vingers om het deeg uit te rekken. 

Laat het deeg voorzichtig in de hete olie zakken, je zult merken dat het deeg omhoog zal komen doordat pizzadeeg een luchtig deeg is.

Seizoensproducten van april 2024

Koken met de seizoenen

Blauwe lucht, zon en zacht weer, de lente begint eindelijk en daarmee komen de eerste verse lenteproducten. Het aspergeseizoen gaat van start, met de lekkerste witte en groene asperges van eigen bodem. Het witte goud is geliefd door velen en daardoor is de lente bij de meeste hun favoriete seizoen wat eten betreft. Behalve asperges, ook volop artisjokken en de lekkerste verse sla. Van kiwi's tot aardbeien, die hun perfecte smaak krijgen door de lente zon. 

Ontvang de nieuwste recepten in je mailbox! Wil je net als 15.000+ anderen 2x per maand recepten in je inbox?

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.