Weekmenu #50 (2025) van Rob Appeldoorn

Je bent hier: Receptenboekje Weekmenu's Weekmenu #50 (2025)

Maandag

Recept bijgewerkt : 1 maand geleden

Mini pavlova met kumquats

Nagerecht

Deze mini pavlova met kumquats zijn makkelijk om te maken en extra lekker met pistache nootjes. Kumquats zijn een heerlijke mini citrus soort.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Vegetarische stroganoff

Hoofdgerecht

Een vegetarische stroganoff wordt gemaakt met veel champignons, paprika en meer. Een heerlijk romig gerecht dat goed combineert met rijst naar keuze.

Dinsdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Lavendel-honingijs

Nagerecht

Dit lavendel-honingijs is zacht van smaak door het gebruik van honing i.p.v. suiker. Een heerlijk romig ijs met een vleugje lavendel en optioneel citroen.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Pasta met champignons en knoflook

Hoofdgerecht

Pasta met knoflook, boter en peterselie bomvol smaak. Je kunt de kip bij deze pasta met champignons en knoflook makkelijk weglaten voor een vegetarische pasta.

Woensdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Bitterkoekjespudding

Nagerecht

Zelf bitterkoekjespudding maken kan al met weinig ingrediënten en het is makkelijker dan je zou denken. Een romige en ouderwetse bitterkoekjespudding, het lekkerste toetje.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Steak frites

Hoofdgerecht

Steak frites is een klassieker uit de Franse bistro, maar de lekkerste steak friet maak je makkelijk zelf thuis. Met tips voor malse biefstuk en recept voor klassieke bearnaisesaus.

Donderdag

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Kip en courgette spies van de barbecue

Hoofdgerecht

Een heerlijke kip en courgette spies van de barbecue is makkelijk te maken. Met een marinade van o.a. citroengras, tijm en paprikapoeder.

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Mango sticky rice

Nagerecht

Een bekend Thais toetje van kleefrijst en mango is deze mango sticky rice. Dit is een romige zoete kokosrijst met mango en sesamzaadjes.

Vrijdag

Recept bijgewerkt : 1 week geleden

Aardbeien-mascarpone toetje

Nagerecht

Een zomers aardbeien-mascarpone toetje dat super makkelijk is. Binnen een kwartiertje klaar, dus des te sneller kun je ervan genieten!

Recept bijgewerkt : 4 maanden geleden

Gallo pinto

Hoofdgerecht

Gallo pinto is een ontbijtschotel uit Costa Rica. Een heerlijk rijst en bonen gerecht met weinig ingrediënten en extra lekker met tortilla's, avocado, kaas en bakbanaan.

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.