Als je van vis houdt zijn deze zalm spiesen van de barbecue een aanrader. Ze zien er leuk uit en smaken nog eens extra lekker met botermalse zalm.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/zalm-spiesen-van-de-barbecue
Verwijder eventueel de graten en huid van de zalmfilets en snijd deze in grote blokjes. Rijg de tomaatjes, rode ui, groene paprika en zalm om en om aan de spiesen. Besprenkel deze dan met olijfolie.
Zalm spiesen van de barbecue voorbereid
Gril de spiesen enkele minuten aan beide kanten tot de zalm mooi gaar is, zorg ervoor dat deze niet te lang op de barbecue liggen want dan zal de zalm droog worden. Breng de spiesen na het grillen op smaak met peper en zout en besprenkel met een beetje citroensap. Smakelijk!
Zalm spiesen van de barbecue
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.