Als het buiten koud is, is het aan te raden om je binnen op te warmen met deze heerlijke warme chocolademelk met rum en marshmallows.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 15-02-2017, dit recept is voor 4 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Klop de slagroom en zoet deze met een eetlepel poedersuiker of gebruik een slagroomspuit. Verwarm de melk op laag vuur en indien je chocolade repen gebruikt, kun je deze het beste eerst kleiner hakken.
Zodra de melk warm is, roer je er de chocolade bij. Chocolade is al zoet van zichzelf, en er komen ook nog marshmallows in, maar je kunt de chocolademelk indien gewenst nog extra zoet maken met suiker.
Zet het vuur uit en roer er dan de rum bij. Verdeel de chocolademelk over de kopjes en maak af met opgeklopte slagroom, marshmallows en cacao poeder. Geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.