Viskoekjes
😍 26Geweldig
😋 0Lekker
😲 0Verrassend
😕 0Matig

Viskoekjes

Deze heerlijk geurende viskoekjes zijn klaar binnen 20 minuten. Perfect voor een frisse lunch of snack in de lente of zomer, eventueel met tartaarsaus.

20 minuten
2 personen
Recept viskoekjes
Viskoekjes ingrediënten

Ingrediënten

2 personen
✓ Tip: klik om af te vinken
Direct in je mandje bij:
Opslaan in collectie

Deel dit recept via:

Dit is wat je nodig hebt

Véronique Pouw

Gemaakt door Véronique Pouw

Geplaatst op 13-05-2020, dit recept is voor 2 personen en duurt 20 minuten.

Bijgewerkt op: 26-04-2024

Aan de slag
Bereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
10 minuten
Totale tijd
20 minuten

Voorbereiding – 10 minuten

Pel de knoflookteen en halve ui en snijd deze grof. Voeg deze samen met de vis toe aan de keukenmachine en maal deze fijn.

Verplaats het mengsel dan naar een kom en voeg hier dille en de rasp van een halve citroen aan toe. Voeg een klein ei en ongeveer 3 eetlepels bloem aan toe.

Je kunt eventueel meer bloem toevoegen als het mengsel nog erg plakkerig is. Voeg niet teveel bloem toe want dan zullen de koekjes erg droog worden. Breng het mengsel op smaak met peper en zout. 

Viskoekjes
Viskoekjes

Viskoekjes bakken – 10 minuten

Verhit een flinke scheut olie in een bakpan. Maak hoopjes van ongeveer een eetlepel van het mengsel en druk dit plat. Bak beide kanten mooi goudbruin en serveer direct.

Deze viskoekjes zijn lekker met bijvoorbeeld tartaarsaus, smakelijk!

Wat vind je van dit recept?

26 waarderingen
😍
26
Geweldig
😋
0
Lekker
😲
0
Verrassend
😕
0
Matig
0 reacties op "Viskoekjes"

Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!

Wil je een reactie achterlaten?

Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang de nieuwste recepten in je mailbox! Wil je net als 15.000+ anderen 2x per maand recepten in je inbox?

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.