Een heerlijke Thaise biefstuk salade, een beetje pittig en tegelijkertijd fris van de limoen. Voeg kastanje champignons toe voor een herfstige tint.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 07-11-2016, dit recept is voor 2 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Maak een simpele saus door rasp en sap van een limoen te mengen met sojasaus, bruine basterdsuiker, chili vlokken, peper en zout.
Maak de kastanje champignons schoon met een borsteltje of keukenpapier en snijd de champignons in kwarten. Snijd de komkommer in halve dunne plakjes en de bosui in fijne ringetjes.
Halveer de cherry tomaatjes en snijd de biefstukken in stukjes. Was en droog de sla indien dit nodig is.
Verhit olie in de middelgrote bakpan en bak de kastanjechampignons kort aan. Voeg dan ook de stukjes biefstuk toe en bak deze een minuut.
Voeg de soja saus toe en verwarm het geheel enkele minuten, zorg dat de biefstuk niet te doorbakken zal worden.
Verdeel sla, cherry tomaatjes, komkommer, gebakken biefstuk mengsel en als laatste bosui en een aantal muntblaadjes over 2 borden. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.