Het fijne van de herfst is het seizoensfruit zoals appels en peren. Dit betekent ook stoofperen in rode wijn en gember, of voeg kaneel toe.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/stoofperen-rode-wijn-en-gember
Schil alle peertjes en verwijder een stukje aan de onderkant, dit gaat het makkelijkste met een meloenbolletjeslepel. Tijdens het schillen is het aan te raden de peren in koud water met een beetje citroensap te leggen om verkleuren te voorkomen.
Knip een rond stuk bakpapier dat precies in de pan past en knip een klein gat in het midden.
Stoofperen in rode wijn en gember
Geniet van deze heerlijke stoofpeertjes met ijs voor een perfect herfst toetje of als bijgerecht bij vlees. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijkeĀ winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.