Deze salade met crème fraîche en komijn is super makkelijk. Klaar binnen 10 minuten, een perfect fris bijgerecht voor bij de barbecue.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 01-06-2019, dit recept is voor 4 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 11-09-2024
Begin met het maken van de dressing in de middelgrote kom. Schil de gember wortel en rasp deze fijn. Rasp de schil van de limoen fijn en pers het sap uit de limoen.
Meng de geraspte gember, limoenrasp, limoensap en komijn samen met de crème fraîche en breng op smaak met zout.
Was eventueel de sla en verwijder overtollig water met een slacentrifuge. Snijd de augurkjes door de helft. Pel de rode ui en snijd de helft in halve ringen.
Meng de sla met de dressing, augurken en rode ui. Serveer bijvoorbeeld bij de barbecue, smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.