Rode bieten hummus is perfect voor feestjes door de mooie kleur en je kunt er alles in dippen wat je maar wilt, zoals knapperige groenten en meer!
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/rode-bieten-hummus
Was de rode bieten met koud water en pak ze in met aluminiumfolie samen met het knoflookteentje. Je hoeft ze niet allemaal individueel in te pakken, één pakketje is voldoende. Rooster de bieten ongeveer 45 minuten. Laat ze vervolgens iets afkoelen zodat je ze met je handen vast kunt pakken. Om te voorkomen dat je handen voorlopig roze kleuren, kun je handschoenen dragen.
Rode bieten hummus
Draai de rode bieten en kikkererwten glad in de foodprocessor en voeg olijfolie toe tot de hummus glad genoeg is. Breng op smaak met peper en zout. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.