Salades zijn altijd overheerlijke bijgerechten bij de barbecue, maar je kunt deze vegetarische rijstsalade met stoofpeertjes ook als lunch serveren.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/rijstsalade-met-stoofpeertjes
Snijd ondertussen de stoofpeertjes fijn en bewaar het vocht. Verwijder eventueel de zaadlijsten van de komkommer en snijd deze in kleine blokjes. Verwijder de harde kern en het groene deel van de venkel en snijd deze in fijne plakjes. Hier kun je het beste een mandoline of snijmachine voor gebruiken, maar het kan ook met een dunschiller. Rooster het amandelschaafsel kort in een droge bakpan, houd deze goed in de gaten want ze verbranden snel.
Zodra de rijst gaar is, kun je deze afgieten en laten afkoelen. Om het sneller te laten gaan, kun je de rijst ook afspoelen met koud water.
Rijstsalade met stoofpeertjes
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.