Limburgse knapkoek, of beter gezegd knapkook, is een heerlijk brosse koek. Een ouderwetse lekkernij naar recept van mijn oma.
Recept printen Bekijk reacties (2) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/limburgse-knapkoek
Pak het deeg in met huishoudfolie en leg ongeveer een half uur in de koelkast. Het is niet perse nodig het deeg te laten rusten, maar het zorgt ervoor dat het deeg makkelijker uit te rollen is. Bekleed ondertussen een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Leg de koekjes op een afkoelrek en je zult merken dat ze knapperig worden tijdens het afkoelen. Geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.