Deze kruidige geroosterde bloemkool is een heerlijk bijgerecht dat snel gemaakt is. Met de kruiden kun je volop variëren naar je eigen favoriete smaak.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/kruidige-geroosterde-bloemkool
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en plaats deze in de grote kom.
Verdeel de kruiden over de bloemkool roosjes en zorg dat het goed verdeeld is. Besprenkel ruim met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de bloemkoolroosjes over de bakplaat en rooster deze ongeveer 20 minuten in de oven. Schep ze tussentijds enkele keren om, zodat alle kanten krokant zullen worden.
Serveer als bijgerecht maar je kunt deze krokante bloemkool ook serveren als tapas. Smakelijk!
Maak een gratis profiel aan op Ohmydish en bewaar al je favoriete recepten, je eigen recepten of stel je eigen weekmenu’s samen.
Profiel aanmakenMet warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!