Deze kruidige geroosterde bloemkool is een heerlijk bijgerecht dat snel gemaakt is. Met de kruiden kun je volop variëren naar je eigen favoriete smaak.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 23-10-2017, dit recept is voor 4 personen en duurt 25 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en plaats deze in de grote kom.
Verdeel de kruiden over de bloemkool roosjes en zorg dat het goed verdeeld is. Besprenkel ruim met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de bloemkoolroosjes over de bakplaat en rooster deze ongeveer 20 minuten in de oven. Schep ze tussentijds enkele keren om, zodat alle kanten krokant zullen worden.
Serveer als bijgerecht maar je kunt deze krokante bloemkool ook serveren als tapas. Smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.