Een makkelijk toetje met kruidige ananas uit de oven, warm het allerlekkerste! Serveer met een bolletje ijs, yumm!
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/kruidige-ananas-uit-de-oven
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de ananas en laat deze heel, je kunt er ook voor kiezen deze in vieren te snijden en alvast de harde kern te verwijderen. Dan is de ananas sneller klaar.
Kruidige ananas uit de oven
Bestrooi de ananas in de laatste 5 minuten met een dun laagje poedersuiker voor een mooiere kleur. De suiker gaat dan namelijk karameliseren. Verdeel de warme ananas in stukjes en verwijder de harde kern, extra lekker met een bolletje vanille ijs. Geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.