Deze geroosterde groenten met kurkuma zijn een overheerlijk en makkelijk bijgerecht. Met pastinaak, venkel en zoete aardappel. Klaar in 45 minuten.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/geroosterde-groenten-met-kurkuma
Schil de pastinaken en zoete aardappel en snijd deze in grove stukken. Pel de kleine uitjes, dit lukt het makkelijkste door ze een halve minuut te koken in water, dit is niet noodzakelijk. Het is niet nodig om de knoflooktenen te pellen, plet de knoflooktenen en voeg deze samen met de pastinaak, zoete aardappel en uitjes toe aan de grote ovenschaal.
Verwijder het groene deel van de venkel knol, snijd deze dan door de helft en verwijder de harde kern. Snijd de venkel in grove stukken en voeg deze toe aan de ovenschaal.
Geroosterde groenten met kurkuma
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.