Ohmydish.nl


Sorbet

 

Watermeloen sorbet

50 minuten 4 personen

Deze heerlijke watermeloen sorbet is te maken met maar 3 ingrediƫnten en kost weinig moeite. Lekker fris voor een warme zomerdag.


Peren sorbet

50 minuten 4 personen

Deze peren sorbet is fris en licht van smaak en daarom perfect voor een warme dag. Met maar 3 ingrediƫnten, makkelijk te maken.


Caipirinha sorbet

50 minuten 6 personen

De klassieke Braziliaanse caipirinha cocktail, heerlijk fris door de limoen! Maak ook eens een caipirinha sorbet, perfect voor warme dagen.


Meloen sorbet

50 minuten 6 personen

Met maar een paar ingredienten kun je deze frisse meloen sorbet maken. Super makkelijk, best gezond en vooral erg lekker. Serveer het eens in een meloen.


Aardbeiensorbet

50 minuten 6 personen

Zelfgemaakt aardbeiensorbet is toch wel heel erg lekker en best makkelijk om te maken. Het duurt zo'n 50 minuten en maakt een liter aardbeiensorbet


Mini kiwi sorbet

50 minuten 6 personen

Maak eens een lekkere frisse mini kiwi sorbet. Met 10 minuten voorbereiding en 40 minuten wachttijd is het niet eens veel moeite!


Chocolade sorbetijs

50 minuten 10 personen

Heerlijk zelfgemaakt chocolade sorbetijs waar de donkere chocoladesmaken Ć©cht naar voren komen. Klaar in 50 minuten, recept voor 1 liter sorbetijs.Winter recepten

Kook een heerlijkeĀ winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.