Ohmydish.nl


Schaaldieren

8 recepten

 


Scampi diabolique

20 minuten 4 personen (9)

Deze scampi diabolique is een Belgische klassieker. Je kunt deze als hapje serveren, maar met een beetje meer saus ook een aanrader als pastasaus!


Pasta met scampi

25 minuten 4 personen (14)

Echt zo'n typisch gerecht dat je hele keuken (en huis!) vult met heerlijke geuren. Zó klaar en perfect als doordeweekse maaltijd. Recept voor 4 personen.


Romige kreeftensaus

20 minuten 6 personen (44)

Een heerlijke romige kreeftensaus staat binnen een handomdraai op tafel en maakt van je maaltijd een feestje. Een mooie toevoeging voor bijv. vis of pasta.


Salade met gamba's, mango en mozzarella

25 minuten 4 personen (4)

Ook al is het nog niet altijd mooi weer, een heerlijke salade met gamba's, mango en mozzarella kan altijd. Ben je ook zo'n salade liefhebber?


Risotto met erwtjes en gamba's

40 minuten 4 personen (5)

Risotto met erwtjes en gamba's is extra lekker door de toevoeging van salie. De gamba's zijn gebakken in knoflookolie, nóg lekkerder dus!


Coquilles St. Jacques met karamel en balsamico

10 minuten 2 personen (24)

Een perfect boterzacht hapje om het jaar goed af te sluiten. Of om het jaar goed te beginnen, want deze coquilles kun je ook op een salade serveren.


Bisque de homard - kreeftensoep

1 uur 20 minuten 12 personen (8)

Bisque de homard is de franse benaming voor een heerlijke kreeftensoep gemaakt van kreeftenschalen, groenten en meer. Dé ideale soep tijdens de kerstdagen!


Salade met kreeft en groene appel

15 minuten 2 personen (6)

Een salade met kreeft en groene appel klinkt chic. Het hele jaar door heerlijk als voorgerecht, maar met de kerst extra goed verkrijgbaar bij de supermarkt.Winter recepten

Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.