Maandag
Vijgenijs
NagerechtMet maar 3 ingrediënten maak je het allerlekkerste vijgenijs heel gemakkelijk zelf. Een fluweelzacht ijs met gekarameliseerde vijgen en gecondenseerde melk.
Mungbonensoep
HoofdgerechtDeze mungbonensoep met kokosmelk, zoete aardappel en spinazie is een vullende maaltijdsoep die extra lekker is met naanbrood.
Dinsdag
Vegetarische risotto met romanesco
HoofdgerechtHeerlijk geurende vegetarische risotto met romanesco met geroosterde amandelen en Parmezaanse kaas. Recept voor 4 personen.
Künefe
NagerechtKünefe is een Turks dessert die een heerlijke textuur heeft door het krokante deeg in combinatie met kaas en zoete siroop. De pistachenoten geven deze zoete lekkernij extra smaak en textuur.
Woensdag
Rabarbercompote
NagerechtRabarber is een heerlijk friszure en toch ook zoete groente. Maak er een heerlijke rabarbercompote met vanille mee voor door de yoghurt of bij een dessert.
Quiche met groene asperges
HoofdgerechtEen quiche met groene asperges is de ultieme lente quiche, makkelijk om te maken met weinig ingrediënten. Bomvol smaak van de asperges, kaas en een vleugje mosterd.
Donderdag
Pasta met balsamico kastanjechampignons
HoofdgerechtEr zit flink wat smaak in deze pasta met kastanjechampignons in balsamicoazijn. Recept voor 4 personen, klaar in iets meer dan een half uur.
Vanillepudding met banaan en oreo koekjes
NagerechtMinder dan 10 minuten toetje: vanillepudding met banaan en oreo koekjes. Simpel, snel en makkelijk! Recept voor 4 toetjes.
Vrijdag
Pasta pesto met kip
HoofdgerechtEen heerlijk makkelijk en snel recept voor pasta pesto met kip zet je binnen een half uurtje op tafel. Budget recept voor 4 personen.
Geflambeerde bananen
NagerechtDeze geflambeerde bananen zijn een perfect dessert, met een heerlijke zoete saus en extra lekker met een bolletje ijs en nootjes.