Er zit flink wat smaak in deze pasta met kastanjechampignons in balsamicoazijn. Recept voor 4 personen, klaar in iets meer dan een half uur. Laat een reactie achter
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/pasta-met-balsamico-kastanjechampignons
Snijd de kipfilet in kleine reepjes of blokjes. Snijd de ui en knoflook zo fijn mogelijk. Snijd de kastanjechampignons in partjes. Snijd de kruiden fijn.
Breng water aan de kook in een grote pan. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een grote bakpan en fruit daar de ui en knoflook in. Voeg de stukjes kip en de helft van de peterselie en bieslook toe.
Voeg peper en zout toe naar smaak. Bak totdat de kip gaar is. Kook de spaghetti in de tussentijd in de grote pan met kokend water. Haal de kip uit de pan en voeg een scheutje olijfolie toe aan de grote bakpan.
Bak de in kwarten gesneden kastanjechampignons 5 minuten lang, voeg dan de balsamicoazijn toe. Breng op smaak met peper en zout. Giet de spaghetti af.
Meng de kip en champignons door de pasta heen samen met de andere helft van de peterselie en bieslook.
Serveer de pasta met kastanjechampignons in balsamicoazijn met geraspte Parmezaanse kaas, eet smakelijk!
Met warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!