Heerlijk geurende vegetarische risotto met romanesco met geroosterde amandelen en Parmezaanse kaas. Recept voor 4 personen.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/vegetarische-risotto-met-romanesco
Vegetarische risotto met romanesco
Verhit een scheutje olijfolie in de middelgrote bakpan waar de amandelen in geroosterd zijn. Bak de romanesco roosjes 5 minuten lang op middelhoog vuur. Voeg dan de gebakken romanesco toe aan de pan met de risotto. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer de vegetarische risotto met romanesco in een diep bord en voeg naar wens geraspte Parmezaanse kaas toe. Verdeel de geroosterde amandelen bovenop.
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.