Zomerse zuurkool met wilde perzik is erg verfrissend en smaakvol! Wie dacht dat zuurkool enkel voor de winter is heeft het mis, echt waar, probeer het eens.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/zomerse-zuurkool-met-wilde-perzik
Pel de ui en snijd deze dan zo fijn mogelijk. Giet de zuurkool af, was de wilde perziken en begin terwijl de aardappels koken met het maken van de zuurkool.
Zomerse zuurkool met wilde perzik
Verwijder de pit van de wilde perziken en snijd deze in stukken. Meng de perzikstukken door de zuurkool en breng op smaak met peper en zout.
Giet de aardappels af, breng ze op smaak met peper en zout en serveer met de zomerse zuurkool en wilde perzik. Wij hebben deze maaltijd afgemaakt met kipfilet die op smaak is gebracht met paprikapoeder, peper, zout en knoflookpoeder. Maar je kunt het ook serveren als vegetarische maaltijd. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.