Een hartige vijgentaart is enorm veelzijdig. Je kunt deze taart eten tijdens de lunch, avondeten, voorgerecht en zelfs als toetje! Vijgen zijn geweldig!
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/vijgentaart
Pak de deegbal in met huishoudfolie en laat ongeveer een half uur rusten in de koelkast. Vet de taartvorm in met boter en verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Bestuif je aanrecht met bloem en gebruik een deegroller om het deeg uit te rollen. Verplaats het deeg naar de taartvorm en gebruik je handen om het in de vorm te drukken. Verwijder het overtollige deeg en prik gaatjes in de bodem met een vorm.
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.