Een lekkere vegetarische pittige kool masala die je bij rijst, roti en naan brood kunt serveren. Recept voor 4 personen, klaar in een kwartiertje.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/vegetarische-pittige-kool-masala
Vegetarische pittige kool masala
Plaats de deksel op de grote bakpan en voeg na 2 minuten de garam masala toe. Meng alles goed samen en bak 5 minuten lang met de deksel op de pan. Bak de vegetarische pittige kool masala enkele minuten tot de kool zacht is geworden.
Deze vegetarische pittige kool masala is heerlijk bij rijst, naan brood of roti.
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.