Een lekkere vegetarische pittige kool masala die je bij rijst, roti en naan brood kunt serveren. Recept voor 4 personen, klaar in een kwartiertje.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 19-03-2015, dit recept is voor 4 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Begin met het maken van de kruidenmix, bepaal zelf hoe pittig je het wil maken. Snijd de teentjes knoflook zo fijn mogelijk en rasp 3 cm verse gember.
Meng daar de komijn, zwarte mosterdzaadjes, komijnpoeder, zout, chilipoeder doorheen. Was de Chinese kool en snijd in kleine(re) stukken.
Verhit zonnebloemolie in de grote bakpan. Voeg de kruidenmix toe en bak 1 - 2 minuten lang in de pan. Je zult merken dat de mosterdzaadjes open gaan springen.
Voeg de gesneden Chinese kool toe zodra de knoflook bruin is en roer goed door. Plaats de deksel op de grote bakpan en voeg na 2 minuten de garam masala toe.
Meng alles goed samen en bak 5 minuten lang met de deksel op de pan. Bak de vegetarische pittige kool masala enkele minuten tot de kool zacht is geworden.
Deze vegetarische pittige kool masala is heerlijk bij rijst, naan brood of roti. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.