Een lekkere vegetarische pittige kool masala die je bij rijst, roti en naan brood kunt serveren. Recept voor 4 personen, klaar in een kwartiertje.
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/vegetarische-pittige-kool-masala
Begin met het maken van de kruidenmix, bepaal zelf hoe pittig je het wil maken. Snijd de teentjes knoflook zo fijn mogelijk en rasp 3 cm verse gember.
Meng daar de komijn, zwarte mosterdzaadjes, komijnpoeder, zout, chilipoeder doorheen. Was de Chinese kool en snijd in kleine(re) stukken.
Verhit zonnebloemolie in de grote bakpan. Voeg de kruidenmix toe en bak 1 - 2 minuten lang in de pan. Je zult merken dat de mosterdzaadjes open gaan springen.
Voeg de gesneden Chinese kool toe zodra de knoflook bruin is en roer goed door. Plaats de deksel op de grote bakpan en voeg na 2 minuten de garam masala toe.
Meng alles goed samen en bak 5 minuten lang met de deksel op de pan. Bak de vegetarische pittige kool masala enkele minuten tot de kool zacht is geworden.
Deze vegetarische pittige kool masala is heerlijk bij rijst, naan brood of roti. Eet smakelijk!
Gratis profiel aanmaken op Ohmydish en bewaar al je favoriete recepten, je eigen recepten of stel je eigen weekmenu’s samen.
Profiel aanmakenMet warm weer heb je meestal geen zin om uren in de keuken te staan. Het is deze zomer heerlijk genieten met deze makkelijk te volgen recepten. Van frisse salades tot heerlijk geurende barbecue recepten, recepten met seizoensgroenten, de lekkerste ijsjes en meer!