Een simpele spinazie pasta met knoflook is een ideale doordeweekse maaltijd. Staat binnen een kwartier op tafel en heeft weinig ingrediënten nodig.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 04-05-2019, dit recept is voor 4 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Vul een grote pan met water en zout en breng aan de kook. Kook hierin de pasta tot deze al dente is, de exacte kooktijd is afhankelijk van de soort pasta die je gebruikt.
Pel de sjalot en knoflooktenen en snijd deze fijn. Verwijder eventueel de zaadlijsten van de rode peper voor een mildere versie.
Snijd de rode peper vervolgens in fijne reepjes.
Verhit een flinke scheut olijfolie in een bakpan en fruit hierin de sjalot, knoflook en rode peper.
Giet de pasta af en voeg deze toe aan de bakpan, roer goed en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Serveer met een beetje geraspte kaas en een simpele salade, eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.