Deze snelle ingelegde rode ui is ontzettend zacht en fris van smaak. Door de zoet-zure smaak lekker op een hamburger of bijvoorbeeld een tortilla.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 09-04-2020, dit recept is voor 6 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Meng azijn, water, suiker, zout en gele mosterdzaadjes in een middelgrote pan en verwarm dit langzaam.
Pel de rode uien, snijd in dunne ringen en voeg deze toe aan de warme vloeistof. Zet het vuur dan uit en laat de uien afkoelen.
Je kunt ze meteen gebruiken, maar je kunt ze ook een week in de koelkast bewaren. Als je ze langer wilt bewaren kun je deze rode uien inmaken in steriele goed afgesloten weckpotten.
Deze uien zijn bijvoorbeeld lekker op een broodje of op tortilla's. Smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.