Deze snelle ingelegde rode ui is ontzettend zacht en fris van smaak. Door de zoet-zure smaak lekker op een hamburger of bijvoorbeeld een tortilla.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/snelle-ingelegde-rode-ui
Snelle ingelegde rode ui
Pel de rode uien, snijd in dunne ringen en voeg deze toe aan de warme vloeistof. Zet het vuur dan uit en laat de uien afkoelen. Je kunt ze meteen gebruiken, maar je kunt ze ook een week in de koelkast bewaren. Als je ze langer wilt bewaren kun je deze rode uien inmaken in steriele goed afgesloten weckpotten.
Deze uien zijn bijvoorbeeld lekker op een broodje of op tortilla's. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.